Početna Off 15 pregleda

Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera

Nissan Rogue One Star Wars Edition
Vidi galeriju 1/13
Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera Nissan Rogue Star Wars: Specijalno izdanje zgodnog crossovera

Imajući u vidu da je u naslovu novog nastavka legendarne filmske franšize i riječ Rogue (Rogue One: A Star Wars Story), bilo je i za očekivati da će Nissan to iskoristiti kao marketinšku priliku

Radi se o suradnji s tvrtkom Lucasfilm, pa je tako nastao Nissan Rogue Star Wars Limited Edition, ograničeno izdanje koje će biti dostupno u seriji od 5.400 komada (5.000 za SAD i 400 za Kanadu). 

Nissan Rogue One Star Wars Edition | Author: Nissan foto: Nissan

Automobil se bazira na redizajniranom modelu za 2017. godinu, a između ostalog ima i Star Wars logo na zadnjem braniku, Rogue One pločicu na prednjim vratima, LED prednja svjetla, crne kotače, kao i Magnetic Black ili Glacier White boju eksterijera. Možda i najzanimljivije, svaki kupac ovog automobila će dobiti i repliku Death Trooper kacige s brojem njegovog primjerka. 

Nissan Rogue One Star Wars Edition | Author: Nissan foto: Nissan

Dio standardne opreme čine i dvozonski klima uređaj, Bluetooth i satelitski radio, dok opciju čine panoramski krov i Bose audio sustav. Pod haubom je 2,5-litreni benzinski motor sa 127 kW/170 KS, u kombinaciji s Xtronic CVT transmisijom, pri čemu su dostupne verzije s prednjim ili pogonom na sva četiri kotača. Star Wars Limited Edition paket je za 1.990 dolara skuplji od regularnog Nissana Rogue SV sa Sun & Sound Touring Packageom.

Nissan Rogue One Star Wars Edition | Author: Nissan foto: Nissan

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.