Početna Off 63 pregleda

Novi Audi A8 zvijezda premijere novoga Spider-Man filma u Los Angelesu

1
Vidi galeriju 1/3
Novi Audi A8 zvijezda premijere novoga Spider-Man filma u Los Angelesu Novi Audi A8 zvijezda premijere novoga Spider-Man filma u Los Angelesu Novi Audi A8 zvijezda premijere novoga Spider-Man filma u Los Angelesu

Na premijeri novoga nastavka filma o superjunaku Audi je prvi put u javnosti službeno pokazao novi A8, doduše još uvijek u maskirnoj foliji...

Na crvenome tepihu u Los Angelesu pokazale su se zvijezde novoga MARVEL-ova filmskog blockbustera Spider-Man: Homecoming. Upravo je za ovu manifestaciju Audi prvi put službeno pokazao i novu generaciju svojega najluksuznijeg modela A8, koji će biti najnapredniji Audi u povijesti, s raznim sigurnosnim sustavima i aktivnim ovjesom.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Automobil je doduše i dalje imao maskirne folije na karoseriji i svjetlima, ali se jasno može naslutiti kakvu će siluetu i izgled imati novi A8. Službeno premijera 'bez maski' održat će se 11. srpnja na Audi Summitu u Barceloni.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.