Početna Off 2865 pregleda

Novoj Tesli otpao volan u vožnji.Vlasniku su naplatili popravak

FOTO: Twitter

Vlasnik je preuzeo svoj bijeli Model Y 24. siječnja i vozio ga autocestom kada se iznenada volan odvojio od stupa upravljača

Vlasnik Tesle Model Y oglasio se na Twitteru i otkrio da mu je s tek isporučenog Modela Y otpao volan dok se vozio s obitelji. Vlasnik, koji na Twitteru koristi nadimak Preneh24, naveo je da je preuzeo svoj bijeli Model Y 24. siječnja 2023. i vozio ga autocestom kada se iznenada volan odvojio od stupa upravljača. Srećom, iza njega nije bilo automobila i uspio se zaustaviti nasred autoceste bez da je izazvao nesreću. 

Vlasnik je pozvao vučnu službu i auto je odvezen u Teslin servis, međutim, problemi vlasnika tu nisu prestali. Predstavnik Teslinog servisa ubrzo je kontaktirao vlasnika, napomenuvši da je Model Y primljen, ali da nema nikakvih informacija o tome što nije u redu s vozilom unatoč tome što je automobil u servisu završio s volanom odvojenim od upravljačkog stupa.  Nakon što je vlasnik obavijestio Teslu o problemu, proizvođač automobila je počeo istraživati ​​i vlasniku je brzo poslao račun od 103,96 dolara za popravak nečega što je očito bio kvar kojeg je izazvao sam proizvođač. 

Razumljivo je da vlasnik nije smatrao prikladnim da mora platiti popravke i tražio je da se faktura stornira.Preneh24 je na Twitteru podijelio snimke zaslona svog razgovora s predstavnikom Tesle u kojem je  zatražio puni povrat novca. Iako je predstavnik Teslinog servisa  rekao da proizvođač automobila nema politiku povrata, dodao je da je u kontaktu s prodajnim salonom u kojem je automobil kupljen kako bi pokušao dogovoriti povrat novca.

“Izgubili smo povjerenje u Teslu i jako bismo cijenili da se ovaj automobil vrati i da se izda puni povrat novca. Osjećam da je sigurnost važnija od tehnologije u vom automobilu automobila”, napisao je vlasnik na Twitteru. U međuvremenu mu se u komentarima na Twitteru javio i korisnik Freshfuel koji je komentirao da su Teslinim modelima i ranije otpadali upravljači i priložio nekoliko fotografija kao dokaz za svoju tvrdnju. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.