Početna Off 792 pregleda

Ovome Jeepu ni snažni potresi nisu problem

Jeep CJ7
Vidi galeriju 1/2
Ovom Jeepu ni snažni potresi ne predstavljaju problem Ovom Jeepu ni snažni potresi ne predstavljaju problem

Potres magnitude 7 prema Richteru pogodio je SAD i Kanadu, točnije epicentar pomicanja litosfernih ploča dogodio se 12 km od Aljaske, gdje je snimljen ovaj zanimljiv događaj

Snažan potres pogodio je Aljasku i s lica Zemlje izbrisao prometne pravci pa je sada nemoguće prometovati, osim ako ste vlasnik Jeepa CJ7. Kao što se može vidjeti na snimci, cesta je potpuno uništena, a sve sliči na scene iz apokaliptičnih filmova strave i užasa.

VIDEO Samo u Rusiji: Zapaljenim autom 'skočio' u zaleđeno jezero

Jeep CJ7 | Author: YouTube foto: YouTube

I dok su svi u čudu gledali urušeni asfalt preko kojega je nemoguće proći, jedan je stanovnik Aljaske vidio savršenu priliku za testiranje svog automobila. Dotad savršena cesta postala je prava off-road avantura za njegov dorađeni SUV s povišenim podvozjem i gumama za vožnju po 'neutabanim' putevima. Da sve ne bi bilo puka priča pobrinula se njegova žena, sve snimila mobitelom, a kako se Jeep 'snašao' u ovome  zadatku pogledajte u videu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.