Početna Off 1150 pregleda

Driftao u ulici pa ga okružili 5 policijskih auta i helikopter

'Palio' gume na ulici pa ga okružilo 8 policijskih auta i helikopter
FOTO: Facebook

Fotografije i videouradak prikazuju infracrvene snimke iz policijskog helikoptera koji je snimao cijelu akciju 21-godišnjaka i akciju uhićenja

Ilegalne utrke, paljenja guma i driftanje strogo su zabranjeni na javnim prometnicama, a kalifornijska policija tvrdi da ima sve više problema s takvim događanjima. Jedan je 21-godišnjak nedavno 'palio' gume na kraju slijepe ulice, pretpostavlvđi da nikome neće smetatii, ali policija je svejedno reagirala

'Palio' gume na ulici pa ga okružilo 8 policijskih auta i helikopter | Author: Facebook foto: Facebook

Iako je opravdana policijska reakcija, upitno je jesu li stvarno bili potrebni pet policijskih automobila i helikopter da bi se zaustavilo mladić koji drifta u slijepoj ulici. 

VIDEO Kada Lada zapne u snijegu, u pomoć priskače dvogrba deva

Nakon što je videouradak objavljen na društvenim mrežama, mnogi Amerikanci su osudili takvu reakciju policije, smatrajući da je to beskorisno trošenje javnoga novca. Policija nije odgovorila na takve upite, a jedino je poznat da je mladić izgubio vozačku dozvolu na 30 dana i morao je platiti kaznu 850 dolara. 

'Palio' gume na ulici pa ga okružilo 8 policijskih auta i helikopter | Author: Facebook foto: Facebook

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.