Početna Off 1460 pregleda

Snimao sebe: Zbog opasne vožnje dobio 15 mjeseci zatvora

Snimao se pa dobio 15 mjeseci zatvora

Richards je na motociklu tijekom jednosatne vožnje snimio sebe kako krši propise najmanje 30 puta

Koliko glupi morate biti da na motociklu jurite po gradu, kršite prometne propise, sve to snimite i onda objavite na internetu? Pa otprilike kao 25-godišnji Kamal Richards, koji je u Londonu sve to učinio i zbog opasne vožnje zaradio 15-mjesečni boravak u zatvoru.

'Palio' gume na ulici pa ga okružilo 8 policijskih auta i helikopter VIDEO Driftao u ulici pa ga okružili 5 policijskih auta i helikopter

Mladić iz londonske četvrti Southwark bio je jedan od motociklista koji su sudjelovali u jednosatnoj vožnji na Novu godinu 2016. Tijekom vožnje snimio je sebe kako krši propise najmanje 30 puta, a policija kaže da je u eventualnim nesrećama netko mogao i umrijeti.

Snimao se pa dobio 15 mjeseci zatvora | Author: Youtube foto: Youtube

– Richardsovi potezi bili su opasni i sebični i mogli su imati fatalne posljedice. Opasna i bezobzirna vožnja riskira živote mnogih i nije ništa čime se treba hvalisati, kaže Sian Hayward iz policije – piše My London News. Na videu se može vidjeti i kako Richards zajedno s drugima prolazi kroz podvožnjak u pogrešnom smjeru i juri blizu automobila koji idu suprotno od njih. Policija kaže da je i prolazio na crveno svjetlo. Richards je u konačnici uhićen 24. siječnja prošle godine, a osuđen je 5. veljače ove godine. Osim zatvorske kazne dobio je i zabranu upravljanja motornim vozilima u trajanju 31 mjesec, a morat će i polagati produženi ispit ako bude htio opet voziti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.