Početna Off 785 pregleda

Tužan prizor: Policija uništila Ferrari vrijedan 1,7 milijuna kuna

1

Vlasnik "propetoga konjića" nije policiji na vrijeme dostavio vlasničke papire automobila i uslijed toga britanska policija odlučila je pratiti protokol te, zbog sumnje da je vozilo ukradeno, uništiti ga...

Britanska je policija doslovno uništila zaplijenjeni Ferrari 458 Spider, vrijedan 1,7 milijuna kuna. Milijunašu Zahidu Khanu, ujedno novome vlasniku auta, organi su vlasti oduzeli vozilo pod sumnjom da je ukradeno, jer po upitu nesretni vlasnik papire nije imao kod sebe. Rekao je da je automobil kupio na aukciji putem posrednika te da će im "papire" naknadno dostaviti.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

To je i učinio no za njegov "novi" Ferrari bilo je prekasno. Zgrožen tim brutalnim činom najavio je tužbu protiv britanske policije i izjavio: " Ako je već do toga moralo doći, Ferrari u dijelovima vrijedi više nego novi, pa su automobil mogli prodati i taj novac iskoristiti u humanitarne svrhe!".

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.