Početna Off 3246 pregleda

U Srbiji: Čak 45 godina vozio je bez vozačke dozvole

45 godina vozio bez vozačke dozvole

Vješti je vozač punih 45 godina izbjegavao policijske radare i kontrole

45 godina vozio bez vozačke dozvole | Author: Arhiva foto: Arhiva

Slobodan Bugarčić nikada nije položio vozački ispit, a svoj je prvi auto kupio 1969. godine u Prištini. Vješto je izbjegavao sve radare i kontrole punih 45 godina, a kako sam tvrdi nikada 'u karijeri' nije napravio nijedan prekršaj. Sve do prije nekoliko godina vozio je bezbrižno bez vozačke dozvole, a onda se jedanput uputio na grob pokojne supuge, ali ga je zaustavila policija. 'Bio sam u šoku i nisam znao što slijedi', izjavio je Slobodan. Kada ga je policajac zatražio prometnu i vozačku, srpski mu je državljanin dao samo prometnu, a na upit gdje mu je vozačka, snuždeno je odgovorio da ju nema.

45 godina vozio bez vozačke dozvole | Author: Arhiva foto: Arhiva

Na upit službenika kako može voziti bez vozačke tiho je odgovorio: 'Lijepo, polako..'. Dodaje i da ga je molio da mu ne napiše kaznu, čak je i obećao da više neće voziti te će auto prodati no policajac je bio neumoljiv. Napisao mu je kaznu u iznosu 8000 kuna, a poslije mu je sud, osim te novčane, odredio i kaznu oduzimanja dozvole koju nikada nije imao. Za kraj je izjavio kako čak ni njegova obitelj nije znala da ne posjeduje vozačku pa je ostala šokirana nakon što je Slobodan dobio kaznu nakon toliko godina.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.