Početna Off 418 pregleda

U Zagrebu: Ukrasili skupocjeni Chevrolet Camaro s 4500 lampica

1
Vidi galeriju 1/4
U Zagrebu: Ukrasili skupocjeni Chevrolet Camaro s 4500 lampica U Zagrebu: Ukrasili skupocjeni Chevrolet Camaro s 4500 lampica U Zagrebu: Ukrasili skupocjeni Chevrolet Camaro s 4500 lampica U Zagrebu: Ukrasili skupocjeni Chevrolet Camaro s 4500 lampica

Osmero prijatelja iz Zagreba satima je na Badnjak kitilo Chevrolet Camaro Transformers, izdanje iz 2012. godine. Ukrasili su ga s preko 4500 lampica, u dužini preko 300 metara

Nas osam ga je kitilo tri do četiri sata. Potrošili smo oko 4500 lampica, u dužini preko 300 metara, pohvalio se čitatelj, koji nam je poslao fotografije okićenog automobila.

Osmero prijatelja iz zagrebačke Dubrave na Badnjak je u garaži u Dupcu satima ukrašavalo Chevrolet Camaro SS u Transformers limitiranome izdanju iz 2012. godine, rađeno prema modelu iz popularnog filma. Rezultatom su bili i više nego zadovoljni. 
- Željeli smo napraviti svojevrsno božićno drvce na četiri kotača.

1 | Author: čitatelj 24sata foto: čitatelj 24sata

Znali smo da će auto privlačiti puno pažnje s obzirom na to da je i inače atrakcija gdje god se pojavi. Pokazalo se da je naša ideja bila pun pogodak. Gdje god se auto pojavio, svi su ga gledali, divili mu se i fotografirali se s njim, a posebno su mu se veselila djeca - kazao nam je mladić, koji je izrazio želju ostati anoniman. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.