Početna Off 114 pregleda

Ultimativna igračka: Pravi Nissan GT-R spojili na PlayStation kontroler

1
Vidi galeriju 1/4
Ultimativna igračka: Pravi Nissan GT-R spojili na PlayStation kontroler Ultimativna igračka: Pravi Nissan GT-R spojili na PlayStation kontroler Ultimativna igračka: Pravi Nissan GT-R spojili na PlayStation kontroler Ultimativna igračka: Pravi Nissan GT-R spojili na PlayStation kontroler

Ovaj event održao se u čast predstavljanja novoga Gran Turisma, a za tu priredbu pravi GT-R postao je igračka...

S obzirom na to da se ove godine obilježava 20 godina postojanja legendarne franšize, Nissan i Gran Turismo su u čast predstavljanja novogaGT Sporta pripremili pravu poslasticu. Uspjeli su prenamijeniti Nissan GT-R iz 2011. u ultimativnu igračku na daljinsko upravljanje

Automobilom je iz helikoptera upravljao Jann Mardenborough, Nissanov tvornički vozač i jedan od osvajača prestižne GT Akademije. Ovaj japanski superauto Jann je kontrolirao isključivo putem kontrolera  PlayStation DualShock 4, standardnog za PS4.

1 | Author: Gran Turismo foto: Gran Turismo

Vozeći pravi pravcati GT-R putem kontrolera za videoigrice Jann je postavio vrijeme kruga na Silverstoneu 1:17,47 uz maksimalnu postignutu brzinu 210 km/h.

1 | Author: Gran Turismo foto: Gran Turismo

Sve ovo omogućila je ekipa iz JLB Designa, tvrtke koja je automobil opremila četirima "robotima" - za upravljanje, mjenjač te papučice gasa i kočnice.

1 | Author: Gran Turismo foto: Gran Turismo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.