Početna Off 4246 pregleda

Nevjerojatno: Usred bijela dana pokrao cestare

Već je odavno postalo jasno kako kamera u automobilu (dashcam) može biti korisna u raznim situacijama i osigurati dokazni materijal u slučaju nesreće

Uzmimo za primjer ovaj incident, koji se nedavno dogodio u Kaliforniji. Zahvaljujući snimci s kamere policija će sigurno moći pronaći vlasnika čijim je automobilom izvedena ova krađa. Nije riječ o nekome velikom kriminalnom djelu, no ne kaže se uzalud 'prilika čini lopova'. Tako je i u ovom slučaju čovjek sa stražnjega sjedala automobila u prolazu spazio nešto što mu se činilo zanimljivo i ukrao to usred bijela dana, na javnome mjestu.

Author: YouTube foto: YouTube

Kamion cestara bio je zaustavljen na dijelu ceste gdje su se odvijali radovi, a lopov je izašao iz automobila i s kamiona zgrabio alat nalik motornooj pili te u samo nekoliko sekundi nestao s mjesta 'zločina'. Vlasnik automobila čija je kamera sve snimila poslije se vratio do cestara i uzeo njihove podatke da bi im mogao poslati kopiju snimke.

Author: YouTube foto: YouTube

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.