Početna Off 62 pregleda

VIDEO: Evo što se desi kad umjesto kočnice nagaziš na gas

1
Vidi galeriju 1/3
VIDEO: Evo što se desi kad umjesto kočnice nagaziš na gas VIDEO: Evo što se desi kad umjesto kočnice nagaziš na gas VIDEO: Evo što se desi kad umjesto kočnice nagaziš na gas

Prizor je nevjerojatan, a još je nevjerojatnije to što automobil, preko kojega je KIA preletjela, nije oštećen.

Dva dana prije Božića na drive-in bankomatu u američkom gradu Rockfordu desilo se nešto neuobičajeno. Vozač automobila KIA Sorento je, prilikom obavljanja transakcije, nekontrolirano pojurio naprijed, udario u rubnjak i povišeni dio zemljane površine, što ga je lansiralo preko automobila koji je taj tren prolazio poprečnom cestom ispred njega.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Okolnosti zbog kojih je došlo do ove nesreće nisu potpuno jasne. Snimka prikazuje kako stop-svjetla na Sorentu u jednome trenutku prestanu svijetliti, a odmah potom automobil lagano kreće naprijed, pa zatim naglo ubrzava. Vozačeva vrata u tome trenutku još nisu zatvorena, pa se može zaključiti kako je vozač vjerojatno maknuo nogu s papučice kočnice dok je držao vrata otvorena, želeći izaći iz automobila. Kada je osjetio kako vozilo lagano kreće naprijed, panično je htio stisnuti kočnicu, ali je nagazio na krivu papučicu.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.