Početna Off 1905 pregleda

Slijepo praćenje navigacije zamalo ga koštalo života

Spašavanje kamiona s ruba provalije
Vidi galeriju 1/3
Vozač kamiona pratio navigaciju pa završio u šumi Vozač kamiona pratio navigaciju pa završio u šumi Vozač kamiona pratio navigaciju pa završio u šumi

Turski je vozač zanemario nekoliko prometnih znakova 'stop' jer mu je navigacija sugerirala da je na pravome putu

Zbog pogreške u navigacijskom sustavu ovaj je vozač umalo ostao bez kamiona, a možda i života. Prateći uputstva navigacije skrenuo je s ceste pa se našao na šumskome putu Nacionalnog parka Kalkalpen u Austriji. Ništa tu ne bi bilo čudno da Turčin nije nastavio vožnju uzdajući se u svoju navigaciju, a pritom zanemarujući nekoliko prometnih znakova STOP. Nakon nekoga je vremena shvatio da velikim kamionom ne može dalje, a ni tu priči nije kraj.

Požar u Italiji italija VIDEO: U požaru izgorjele stotine automobila marke Maserati

Spašavanje kamiona s ruba provalije | Author: YouTube foto: YouTube

Stražnji je kraj njegove prikolice nekontrolirano počeo kliziti prema provaliji i nespretni je 'šofer' morao spašavati živu glavu. Na svu sreću, kamion se nakon nekoliko metara nekako zaustavio, a vozač je mogao odahnuti. Sve je to popratio radnik toga nacionalnog parka, koji je pravovremeno reagirao i obavijestio nadležne službe pa su one odmah priskočile u pomoć. Nekoliko sati trajala je borba za izvlačenje kamiona s ruba litice, a naposljetku je sve dobro završilo. Dramatično spašavanje pogledajte u videu.

Spašavanje kamiona s ruba litice | Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.