Početna Off 76 pregleda

Zlatna suradnja: Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu

1
Vidi galeriju 1/7
Zlatna suradnja: Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu Zlatna suradnja: Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu Zlatna suradnja: Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu Zlatna suradnja: Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu Zlatna suradnja: Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu Zlatna suradnja: Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu Zlatna suradnja: Sara Kolak i Hyundai zajedno prema vrhu

Dosada je Sara privatno vozila Hyundai, a sada joj je Hyundai Hrvatska osigurao novi i30 Wagon, kako bi dodatno podržao njene napore i olakšao joj rad na putu prema novim sportskim uspjesima...

Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja u Rio de Janeiru 2016. godine, postala je ambasador brenda Hyundai u Hrvatskoj. Suradnja je dogovorena do kraja 2020. godine. .

1 | Author: Hyundai Hrvatska foto: Hyundai Hrvatska

Sara Kolak predstavlja vrijednosti koje su zajedničke i brandu Hyundai – predanost i posvećenost onome što radiš i voliš, samopouzdanje te ustrajan rad kako bi svakim danom bio sve bolji. Takvim pristupom Sara je, s navršenom 21 godinom, došla do samoga vrha, do zlata na prošlogodišnjim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru te iznenadila hrvatsku i svjetsku atletsku javnost.

1 | Author: Hyundai Hrvatska foto: Hyundai Hrvatska

Kako za Saru tako i za Hyundai – najbolje tek dolazi. Sara se okreće treninzima i pripremama, sada s novim i30 Wagonom, za Europsko prvenstvo u atletici 2018. u Berlinu, za nastupe u Dijamantnoj ligi te na Olimpijskim igrama 2020. godine, a Hyundai svome cilju najavljenom početkom ove godine – postati azijski brend broj jedan u Europi do 2021. godine. Sara Kolak i Hyundai – zajedno prema vrhu.

1 | Author: Hyundai Hrvatska foto: Hyundai Hrvatska

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.