Početna Tech 2775 pregleda

Odsada možete pratiti sve funkcije i svoga starijeg Volkswagena

Volkswagen Connect
FOTO: Volkswagen

Nova aplikacija Volkswagen Connect® funkcionira u kombinaciji s komponentom DataPlug kako bi postala osobni pomoćnik u vozilu. Može registrirati ponašanje vozača tijekom vožnje i prijeđenu udaljenost te daje savjete o ekološki osviještenoj vožnji

Volkswagen Connect | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Revolucionarna inovacija za vlasnike starijih Volkswagenovih modela: komponenta DataPlug može se upotrebljavati u kombinaciji s novom aplikacijom Volkswagen Connect® u svrhu pretvaranja gotovo svakoga Volkswagena u suvremeni, povezani automobil. Aplikacija nudi čitav niz praktičnih značajki za svakoga Volkswagenova kupca, a one sežu od informativnih do zabavnih. Ovu funkciju omogućava komponenta u sučelju OBD2 svakoga vozila – a velika je svega 2 x 2 x 5 centimetara.

Povezivost automobila u budućnosti BUDUĆNOST Divovi autoindustrije traže europski standard za umrežene automobile

Njezina je montaža jednostavna i ona – pod uvjetom da ju odobri korisnik – prenosi odabrane podatke na spareni smartphone i u aplikaciju Volkswagen Connect® putem Bluetooth veze. Aplikacije Android i iOS uvest će se u Njemačkoj s bogatom ponudom funkcija. To znači da će digitalne usluge, koje su prethodno bile rezervirane samo za vozače novih vozila s Car-Netom, biti dostupne u gotovo svim* Volkswagenovim modelima od godine proizvodnje 2008. nadalje.

Volkswagen Connect | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Funkcija My Volkswagen pruža pregled svih relevantnih podataka o vozilu, uključujući razinu goriva u spremniku, napon akumulatora i trenutačnu kilometražu. Na smartphoneu se također prikazuju svi predstojeći servisni intervali i intervali za održavanje vozila. Odabrane upozoravajuće poruke o vozilu ne prikazuju se samo putem aplikacije, već se, prema želji, također mogu izravno slati servisnom partneru. Funkcija nadzora spremnika za gorivo u brojnim modelima automatski prepoznaje svaki postupak dolijevanja goriva i izračunava stvarne troškove vožnje ako se unese trenutačna cijena goriva.

Prodaja Nekoliko savjeta za što bržu prodaju automobila

Funkcija za položaj parkiranja vozila posebno je praktična tijekom vožnje u nepoznatim gradovima jer prepoznaje točnu lokaciju na kojoj ste parkirali svoj Volkswagen. Lokacija vozila također se može dijeliti s prijateljima i obitelji u obliku GPS koordinata. U slučaju kvara, 24-satna Volkswagenova pozivna linija u dotičnoj zemlji ili obližnji servisni partner mogu se kontaktirati izravno putem aplikacije.

Volkswagen Connect | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

'Izazovi' koji su sadržani u aplikaciji postavljaju vozaču nove izazove i različite zadatke za koje se dodjeljuju virtualni trofeji i nagrade, zahvaljujući čemu vozač može uspoređivati svoje uspjehe s drugim vozačima Volkswagena.

Mercedes 300 D W123 ZANIMLJIVOST Potpuno nov Mercedes W123 u garaži stajao 34 godine

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.