Početna Auto 4408 pregleda

Ovaj ruski SUV spreman je za apokalipsu

Avtoros Shaman 8x8
Vidi galeriju 1/6
Automobil za apokaliptične prilike invazije zombija Automobil za apokaliptične prilike invazije zombija Automobil za apokaliptične prilike invazije zombija Automobil za apokaliptične prilike invazije zombija Automobil za apokaliptične prilike invazije zombija Automobil za apokaliptične prilike invazije zombija

Ultimativno off-road vozilo Avtoros Shaman 8x8 stiglo je kao odgovor na Mercedesovu G-klasu 6x6

Jaguar Land Rover autonomna tehnologija REVOLUCIONARNO Jaguar Land Rover razvija autonomni SUV za off-road avanture

Avtoros Shaman 8x8, rusko terensko vozilo, posve neobično izgleda i na prvi pogled pomalo podsjeća na Mercedesovu zvijer G-klasu 6x6. Iako se trenutačno 'ne može pohvaliti' nekim motornim performansama, može prijeći terene na kojima bi se drugi SUV-ovi 'zagrcnuli' ili čak utopili.

Avtoros Shaman 8x8 | Author: Avtoros foto: Avtoros

Pokreće ga slabašni dizelski motor koji razvija 170 KS, što mu omogućava maksimalnu brzinu 71 kilometar na sat, a može prijeći čak 1215 kilometara jednim tankom. Dovoljno je širok da se njime može upravljati gradskim prometnicama, ali treba izbjegavati masovna parkirališta na kojima bi vrlo lako mogao prijeći preko nekoga manjeg automobila.

Avtoros Shaman 8x8 | Author: Top Gear foto: Top Gear

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.