Početna Auto 96 pregleda

BMW-ov velesajamski štand daleko najatraktivniji i najskuplji

bmw štand
Vidi galeriju 1/6
BMW-ov velesajamski štand daleko najatraktivniji i najskuplji BMW-ov velesajamski štand daleko najatraktivniji i najskuplji BMW-ov velesajamski štand daleko najatraktivniji i najskuplji BMW-ov velesajamski štand daleko najatraktivniji i najskuplji BMW-ov velesajamski štand daleko najatraktivniji i najskuplji BMW-ov velesajamski štand daleko najatraktivniji i najskuplji

Koliko minhenska tvornica s pažnjom prilazi organizaciji evenata govori činjenica kako su hrvatskim partnerima u dlaku izdiktirali kako štand na Auto Showu mora izgledati

Gotovo cijeli paviljon posebno je popločen izdržljivim, ali i atraktivnim paletama. Ispod njih provlači se more kablova koje posjetitelji ne smiju vidjeti, a opet konstrukcija samih paleta mora biti dovoljno čvrsta kako se nebi savijala pod dvije tone teškim 'grdosijama'.

bmw štand | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Na stropu se nalazi posebna rešetkasta konstrukcija s koje vise najskuplji 'day light' reflektori (komad stoji preko 30.000 kuna) koji savršeno osvjetljavaju automobile, ne dozvoljavajući niti natruhe sjenki koje bi kvarile posao fotografima. Probali smo ih prebrojati, izgubili smo se oko brojke 200.

bmw štand | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Zidovi su obljepljeni najkvalitetnijim HD 3D plakatima koji daju dojam dubine i usput smirujućim prizorima odmaraju oko. Tri faktora koja su od najveće važnosti, podnica, svijetlo i zidovi, sve je na BMW-ovom štandu na najvišem nivou.

bmw štand | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

O kakvoj je samo impozantnoj priredbi riječi govori i činjenica kako su Bavarci u Zagrebu imali dvostruko veći izložbeni prostor nego prije nekoliko tjedana u Beču. Taj u Austriji stajao ih je nevjerojatnih 600.000 eura. Zbog hrvatskih prilika i pristupačnih cijena Zagrebačkoga holdinga, BMW je hrvatska operacija stajala ipak manje nego austrijska.

bmw štand | Author: Igor Stažić foto: Igor Stažić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.