Početna Auto 2380 pregleda

Fatalan pokušaj: Dvojac pokušao automobilom preskočiti most

Fatalan pokušaj: Dvojac pokušao automobilom preskočiti most
FOTO: YouTube

Policija je nakon istrage utvrdila da su mladići odmah, na mjestu nesreće poginuli, no istražiteljima nije jasno zašto su opće namjeravali učiniti

Prošloga tjedna je dvojica mladića iz Teksasa pokušali rekreirati slavnu scenu iz filma 'Smokey i banditi', u kojoj automobilom preskaču most, ali nažalost im to nije pošlo za rukom. Naime, svjedoci tvrde kako je most bio podignut u trenutku kad su se dovezli pred most, jer je ispod prolazio brod

Fatalan pokušaj: Dvojac pokušao automobilom preskočiti most | Author: YouTube foto: YouTube

Jedan mladić je izašao sa suvozačkoga mjesta, rukama podigao rampu na mostu te je sve bilo spremno za akciju. Vratio se u Chevrolet Cruze, pa su 'uzeli zalet' i krenuli prema mostu kaneći ga preskočiti. No plan im nije uspio, jer čim je auto poletio pao je ravno u vodu i počeo se potapati. 

VIDEO Čudan pokus: Vozio 100 na sat s ciglom u gumi

Policija je nakon istrage utvrdila da su mladići na mjestu poginuli, no nije jasno zašto su to uopće namjeravali. Ovakvi događaji velika su tragedija i ne smije se dopustiti da se slične stvari u budućnosti događaju, ali tu se postavlja ono vječno pitanje 'gdje im je bila pamet?'. 

Fatalan pokušaj: Dvojac pokušao automobilom preskočiti most | Author: YouTube foto: YouTube

 

Ekskluzivno u Hrvatskoj: Pogledajte test nove Toyote Supre

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.