Početna Auto 2954 pregleda

Službeno: Ovako izgleda interijer potpuno novoga Clija

Novi Renault Clio

U iduća dva dana saznat ćemo kako će izgledati nova generacija najuspješnijega Renaulta. Danas je na redu prvi dio, odnosno unutrašnjost, koja je u novome modelu potpuno 'preporođena' i modernizirana

Dojam kvalitete i ergonomske značajke vozačeva položaja bili su prioriteti za timove dizajnera unutrašnjosti novoga Clija. U kabini dojam kvalitete poprima posve novu dimenziju zahvaljujući materijalima vrhunske kvalitete, mekim oblogama ploče s instrumentima, umetaka u vratima i okvirima središnje konzole te pomno dizajniranim elementima.

Novi Renault Clio | Author: Renault foto: Renault

Dizajn je kompaktniji da bi se osiguralo više prostora i uključilo više tehnologija, što znači da je nova 'pametna kabina' novoga Clija potpuno posvećena vozaču.

Novi Renault Clio | Author: Renault foto: Renault

Opremljen je najširim zaslonima u segmentu te pruža iznimno suvremena ergonomska rješenja za još bolje iskustvo u vožnji. U novome Cliju široko su dostupne i inovacije jedinstvene za segment, kao što je elektronička kočnica za parkiranje koja je posebno korisna u gradskoj vožnji. Ključan je dio pametne kabine 9,3-inčni zaslon multimedijskog sustava, najveći u nekom Renaultovu modelu dosad. Također, novi Clio ima i digitalnu ploču s instrumentima te potpuno novi upravljač. Komande ventilacije također su potpuno nove, a standardna je i mogućnost bežičnoga punjenja mobitela. 

Novi Renault Clio | Author: Renault foto: Renault

Sjedala sada imaju nov oblik, udobnija su i ergonomičnija, kako za vozača i suvozača tako i za putnike na stražnjoj klupi. Za kraj, interijer novoga Clija moći će se personalizirati u čak osam boja, a kupcima će na izboru biti i atraktivna ambijentalna rasvjeta.

Novi Renault Clio | Author: Renault foto: Renault

Prve službene fotografije vanjštine novoga Renaultova bestselera bit će objavljene sutra, 29. siječnja. Pratite nas!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.