Početna Auto 58 pregleda

Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu

1
Vidi galeriju 1/16
Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu Sutra počinje "show": Ovo je TOP 5 najiščekivanijih noviteta u Frankfurtu

Manje od 24 sata ostalo je do najvećeg automobilskoga događanja u drugome dijelu godine - salona automobila u Frankfurtu. Ovo je pet najiščekivanijih noviteta koji će sutra zasjati pod blještavim reflektorima...

1 | Author: Live Design foto: Live Design

Ferrari Portofino

Vijest o dolasku novoga "propetog konjića" u Frankfurt stigla je kao grom iz vedra neba. Model nazvan Portofino zamijenit će model California T. Pokretat će ga 3,9-litreni twinturbo V8 motor preuzet s modela 488 GTB, s malo manje snage, "svega" 600 KS. Ferrari Portofino prati dizajnerski stil svih najnovijih modela iz Maranella, poput 812 Superfasta i GTC4 Lussa. Više detalja još uvijek je nepoznato, a zna se samo da je Ferrari reklamni spot snimao u slovenskome Kopru.

Portofino | Author: Ferrari foto: Ferrari

Bentley Continental GT

Bentleyev model Continental GT na tržištu je već više od desetljeća, a u srce Njemačke stiže nam najnovija generacija britanskogasinonima za sportsko-luksuzni spoj. Što se izgleda tiče, radikalne promjene zadesile su bočne stranice i stražnji kraj, a prednja je maska sa svjetlima ostala prepoznatljiva i vjerna tradiciji. Dizajn zaista moramo pohvaliti, jer novi Continental GT uistinu izgleda vrlo impresivno. Cijena bi se trebala kretati oko 155 tisuća funti.

1 | Author: Bentley foto: Bentley

BMW M5

Jedan od najiščekivanijih automobila ove godine napokon je stigao. Bavarska zvijer naslijedila je sedam godina stari model F10 i u klasu sportskih srednjih limuzina ušla jača no ikad. Za pogon nove M "petice" zadužen je 4,4-litreni twinturbo V8 motor koji razvija 600 KS. Zanimljivo je da novi M5 ima xDrive pogon na sve kotače, ali se u postavkama sva snaga može prebaciti na stražnju osovinu i 2WD način vožnje za istinske "hardcore" ljubitelje. Cijena novoga BMW-a M5 u Njemačkoj će biti oko 110.000 eura. 

M5 First Edition | Author: BMW foto: BMW

Renault Megane R.S.

Najočekivaniji hot-hatch ove godine u punom izdanju stiže na crveni tepih IAA salona u Frankfurtu. Novi Megane R.S., unatoč kritikama, i dalje će imati isključivo prednji pogon, a pokretat će ga 2,0-litreni turbomotor koji bi trebao razvijati oko 300 konjskih snaga. Također, Renault će u svoj najbrži sportski auto ugraditi i 4Control sustav zakretanja stražnjih kotača u vožnji, radi boljih performansi i prianjanja. Na oduševljenje brojnih fanova, novi Megane R.S. stiže s mogućnošću odabira 6-stupanjskoga ručnog mjenjača, uz automatski mjenjač s dvije spojke. 

1 | Author: AutoRAI.nl foto: AutoRAI.nl

Audi A7

Druga generacija "uglađene" njemačke limuzine također će najvjerojatnije biti pokazana u Frankfurtu. Uz potpuno novi izgled dolaze i najmodernija tehnologija, poluautonomna vožnja i novi snažniji motori. Tehnologiju će A7 preuzeti s novog A8, a zahvaljujući modernizaciji Audi A7 lako bi trebao konkurirati Porscheu Panameri i BMW-u serije 6 GT.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.