Početna Insider 4403 pregleda

Država prodaje vozila: Nudi ih po početnoj cijeni i od 1000 kuna

Javna dražba državnih vozilaq iz 2017.
FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, a prodaja se vrši po načelu viđeno-kupljeno, što isključuje mogućnost naknadnoga prigovora

Javna dražba državnih vozilaq iz 2017. | Author: Marko Prpić/PIXSELL foto: Marko Prpić/PIXSELL

Ove subote na javnoj dražbi u prostoru Narodnog sveučilišta Sesveta prodavat će se 240 rabljenih vozila iz državne flote. Sva se mogu pregledati u četvrtak i petak od 10 do 14 sati u TRCZ-ovu skladištu u Sesvetama.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji uplate polog od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina je 200 kuna. Pri uplati treba obvezno naznačiti za koje vozilo se plaća polog. Ako netko uplati jamčevinu za vozilo, a ono se uopće ne licitira, smatra se da je odustao od kupovine i tako gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Javna dražba državnih vozilaq iz 2017. | Author: Marko Prpić/PIXSELL foto: Marko Prpić/PIXSELL

Jamčevine se mogu uplatiti u četvrtak i petak od 10 do 14 sati na blagajni TRCZ-a ili putem virmana. 

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za najmanje 200 kuna. Ako izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, onaj tko je izlicitirao na licu mjesta plaća 10 posto (izlicitirane cijene) dodatne jamčevine. Onaj tko je izlicitirao vozilo dužan je uplatiti cijeli iznos u roku tri dana.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, a prodaja se vrši po načelu viđeno-kupljeno, što isključuje mogućnost naknadnoga prigovora.

Javna dražba državnih vozilaq iz 2017. | Author: Marko Prpić/PIXSELL foto: Marko Prpić/PIXSELL

Nudi se sve i svašta: od Volkswagena Passata iz 1997. za 4000 kuna, do Mercedesa S350 s početnom cijenom 58.000 kuna. Tu je i niz motocikala Tomos APN te kombija, dostavnih vozila, kosilica i ostalih radnih strojeva.

Cijelu tablicu sa svim vozilima i cijenama koje se traže pogledajte OVDJE.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.