Početna Moto 28 pregleda

Ekskluzivni cruiser vrhunskih performansi i američkih mišića

CVO PRO STREET BREAKOUT
Vidi galeriju 1/8
Ekskluzivni cruiser vrhunskih performansi i američkih mišića Ekskluzivni cruiser vrhunskih performansi i američkih mišića Ekskluzivni cruiser vrhunskih performansi i američkih mišića Ekskluzivni cruiser vrhunskih performansi i američkih mišića Ekskluzivni cruiser vrhunskih performansi i američkih mišića Ekskluzivni cruiser vrhunskih performansi i američkih mišića Ekskluzivni cruiser vrhunskih performansi i američkih mišića Ekskluzivni cruiser vrhunskih performansi i američkih mišića

Custom Vehicle Operations (CVO) tvrtke Harley-Davidson predstavljaju novi cruiser motocikl Pro Street Breakout koji donosi ekskluzivu i vrhunske performanse s novim zatamnjenim izgledom

Custom Vehicle Operations (CVO) tvrtke Harley-Davidson ponovno su ponudile vruću robu koja se traži u obliku ograničene serije novog cruiser motocikla za 2016. godinu. Radi se o motociklu CVO Pro Street Breakout koji je ponuđen u ograničenim količinama koji predstavlja novi, tamniji izgled postignut uz pomoć suvremenih premaza i tekstura koje su rezultat opsesivnog smisla za dizajn i detalje.

CVO PRO STREET BREAKOUT | Author: CVO foto: CVO

Asocira na drag utrkivanje, pa CVO Pro Street kombinira mišićav izgled koji predstavlja čisti američki ulični stroj. CVO motocikli tvrtke Harley-Davidson customizirani su pomoću vrhunskih dijelova te ekskluzivnih bojenja i površinskih premaza zajedno s brojnim artiklima iz ponude originalnih dijelova tvrtke Harley-Davidson.

Program CVO često se upotrebljava za predstavljanje novih custom elemenata i tehnika, a crni stilistički pravac modela CVO Pro Street Breakout omogućio je dizajnerskom timu tvrtke Harley-Davidson da upotrijebe nekoliko novih elemenata završne obrade.

CVO PRO STREET BREAKOUT | Author: CVO foto: CVO

„Model Pro Street Breakout predstavlja novu dimenziju CVO motocikala,“ rekao je upravitelj odjela za stil tvrtke Harley-Davidson, Brad Richards. „Pro Street Breakout svoje signale preuzima s ulica i odražava naše vlastite promjenjive ukuse. I dalje sadrži dubinu detalja i vrijednosti te pravo hvalisanja koje kupci modela CVO očekuju, no to postiže na drukčiji način. Njegove boje možda su zatomljene, ali istovremeno imaju nevjerojatnu dubinu. Razvijamo alternativne premaze za prosvjetljivanje kroma – primjerice, brušene i anodizirane površine te zatamnjeni bezbojni lak. Breakout se zapravo posudio za ovaj novi stilistički pravac.“

CVO PRO STREET BREAKOUT | Author: CVO foto: CVO

Korišten je novi premaz predstavljen na modelu CVO Pro Street Breakout, a naziva se Smoke Satin Chrome. To je premaz koji izgleda vrlo suvremeno i ekskluzivno. Gornji poklopac ventila je sjajne crne boje, a donji poklopac je u Smoke Satin Chrome boji. Nalazi se na zaštitama grana ispušnih cijevi odmah pored crnog motora i crnih prigušivača.

Scorched Chrome, drugi novi premaz ima svoj debi na modelu CVO Pro Street Breakout, a nalaze se na kotačima, a redizajnirani poklopac i poklopci razvodnog mehanizma imaju novi izgled.

Lim je premazan jednobojno Starfire Black bojom ili dvobojno u kombinaciji White Gold Pearl i Starfire Black boje, a na svaku je ručno nanesena pruga koja se proteže duž spremnika i stražnjeg branika kako bi se naglasila nota performansi novog CVO Pro Street Breakouta.

CVO PRO STREET BREAKOUT | Author: CVO foto: CVO

Vrhunske erformanse omogućuje motor Screamin Eagle Twin Cam 110B najmoćniji zrakom hlađeni motor u ponudi tvrtke Harley-Davidson. Za postizanje maksimalnih performansi motor je opremljen crnim prigušivačima, otvorenim filterom zraka Screamin Eagle Heavy Breather Elite i učinkovitom hidrauličnom spojkom visoke performanse Assist & Slip. Kako bi vozač mogao potpuno iskoristiti snagu motora Screamin’ Eagle, model CVO Pro Street Breakout opremljen je obrnutim vilicama od 43 mm koje su učvršćene snažnom trovijčanom trostrukom obujmicom, te dodanom snagom zaustavljanja s kočnicama s dvostrukim plivajućim diskovima, prednjom ručicom kočnice smanjenog dosega te standardnim sustavom protiv blokiranja kotača.

Čvrst prednji kraj i poboljšana okretnost prednjeg kotača od 19 inča te istodobno masivna stražnja guma od 240 mm učinkovito prenose snagu na pločnik.

CVO PRO STREET BREAKOUT | Author: CVO foto: CVO

Na modelu Pro Street Breakout nalazi se puno detalja sa drag utrka, od ravnog "drag-bar" upravljača do prednje maske i usmjerivača zraka. Sportsko sjedalo i poduprto zadnje sjedište drže vozača na mjestu kod prebrzog otpuštanja spojke i kada konjske snage motora Screamin Eagle pokreću CVO Pro Street Breakout do cilja. Elektronički tempomat i pametni sigurnosni sustav tvrtke H-D koji sadrži novu integriranu zaštitu "bez ruku" i daljinski za zaključavanje također su dio standardne opreme na modelu CVO Pro Street Breakout.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.