Početna Moto 2888 pregleda

Revolucija? Harley-Davidson proizveo dva električna motocikla

Električni Harley

I dok se autoindustrija globalno okreće proizvodnji električnih automobila, u zadnje smo vrijeme svjedoci sve većega pristizanja električnih motocikala

Električni Harley | Author: Maxima foto: Maxima

Još prošle je godine ovaj američki proizvođač motocikala najavio kako u prodaju kreće njegov model LiveWire, a sada je dodalo dva koncepta koji su slični renderima koje je lani objavio. Riječ je o mopedu koji nalikuje biciklu MTB-u, s prepoznatljivim dijelovima tipičnim za Harley-Davidson.

Tesla Roadster BUDUĆNOST Nevjerojatno: Novi Tesla Roadster će moći lebdjeti

Električni Harley | Author:

Pokreće ga baterija slična onima u japanskim e-biciklima, koja raspolaže s kapacitetom između 2 i 3 kWh. A manji skuter zaista može prevariti izgledom, njegov dizajn ostavlja dojam praktičnosti i mogućnost prijevoza dvoje ljudi. A prostor između sjedala i baterije služi za prijevoz prtljage. Iako cijela priča u vezi s njima 'ne zvuči' nimalo loše, za konačni sud o njima ipak treba pričekati proizvodnju i plasiranje na tržište.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.