Početna Moto 205 pregleda

Kolekcionarski primjerak kacige Vespa s HR obilježjima

VESPA WORLD DAYS HRVATSKA
Vidi galeriju 1/3
Kolekcionarski primjerak kacige Vespa s HR obilježjima Kolekcionarski primjerak kacige Vespa s HR obilježjima Kolekcionarski primjerak kacige Vespa s HR obilježjima

Kaciga Vespa World Days Hrvatska povodom svjetskog susreta Vespa vozača koji će se po prvi put u povijesti održati u Hrvatskoj od 11. do 14. lipnja 2015.

Povodom svjetskog susreta Vespa vozača Vespa World Days, koji će se po prvi put u povijesti održati u Hrvatskoj i to u Biogradu i Zadru od 11. do 14. lipnja 2015., Vespa je pripremila posebno limitirano izdanje kacige Vespa World Days Hrvatska. Kaciga Vespa World Days Croatia dolazi u dvije različite boje, crnoj i bijeloj te sadrži na sebi logotip Vespa World Club, logotip Vespa World Days Croatia te uzorak crveno-bijelih polja, šahovnice koji predstavlja Hrvatsku kao zemlju domaćina susreta.

VESPA WORLD DAYS HRVATSKA | Author: Vespa Klub Hrvatska foto: Vespa Klub Hrvatska

Na poleđini kacige tiskan je serijski broj koji označava broj proizvedenog primjerka kacige. Ovaj jedinstveni događaj, gostovanje Vespista cijelog svijeta u Hrvatskoj najbolji je povod da postanete dio najveće svjetske zajednice zaljubljenika vožnje na dva kotača. Rezervirajte svoju veličinu vrijednog kolekcionarskog primjerka kacige Vespa.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.