Početna Novosti 30 pregleda

BMW i službeno potvrdio dolazak M8-ice iduće godine

1
Vidi galeriju 1/7
BMW i službeno potvrdio dolazak M8-ice iduće godine BMW i službeno potvrdio dolazak M8-ice iduće godine BMW i službeno potvrdio dolazak M8-ice iduće godine BMW i službeno potvrdio dolazak M8-ice iduće godine BMW i službeno potvrdio dolazak M8-ice iduće godine BMW i službeno potvrdio dolazak M8-ice iduće godine BMW i službeno potvrdio dolazak M8-ice iduće godine

BMW nikada nije krio postojanje M izvedbe serije 8, no šef kompanije Harald Krüger sada je službeno potvrdio kako će ju premijerno predstaviti iduće godine.

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Što se trkaće verzije M8 tiče, ona će svoje premijerno natjecanje imati na 24 sata Daytone u siječnju. Detalji i informacije o motorima koji će se ugrađivati u seriju 8 i modele M8 još su vrlo šturi, a najizglednije je da će izbor pasti na 4.4-litreni biturbo V8 iz M5, koji razvija 600 KS i 750 Nm okretnoga momenta.

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Nažalost, špijunske fotografije pokazuju kako je cestovna verzija serije 8 dosta pitomija u odnosu na zaoštrene linije konceptnoga modela. Umjesto agresivne rešetke sprijeda i oštrih linija, testni modelpo prilično je blag, no teško je iznijeti konačni zaključak dok kamuflaža potpuno ne padne.

1 | Author: BMW foto: BMW 1 | Author: Motor1.com, BMW foto: Motor1.com, BMW

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.