Početna Novosti 20 pregleda

Dokle više? Reklame uskoro stižu i na zaslone u vašim automobilima

1
Vidi galeriju 1/4
Dokle više? Reklame uskoro stižu i na zaslone u vašim automobilima Dokle više? Reklame uskoro stižu i na zaslone u vašim automobilima Dokle više? Reklame uskoro stižu i na zaslone u vašim automobilima Dokle više? Reklame uskoro stižu i na zaslone u vašim automobilima

Zbog moguće opasnosti odvlačenja pažnje vozača, sustav će reklame emitirati samo za pokretanja automobila i stajanja na semaforima, ali ne i u vožnji...

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Oglašivači i marketinške tvrtke stalno rade na tome kako povećati doseg svojih reklama i oglasa, a kako se čini autoindustrija je njihov sljedeći veliki korak. Tvrtka Telenav, koja već surađuje s nekim proizvođačima automobila, kao što su Ford, General Motors, Lexus i Toyota, osmislila je takozvanu "automobilsku oglasnu platformu" za vozila koja imaju internetsku povezivost.

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Takav program omogućit će serviranje reklama direktno u infotainment sustave automobila, a vlasnici koji ne žele primati takve usluge morat će se suočiti s dodatnim troškom. Dakle ne plaćate skupo ako nešto želite, već ako to ne želite. Recept po mjeri hrvatskih zakonodavaca, reklo bi se. Zbog moguće opasnosti od odvlačenja pažnje vozača, sustav će reklame emitirati samo za pokretanja automobila i stajanja na semaforima, ali ne i u vožnji. Većina reklama bit će statična, neke će biti i animirane a, prema navodima tvrtke Telenav, neće sadržavati zvuke.

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.