Početna Novosti 107 pregleda

Nešto je pošlo po zlu: Aston Martin V12 Vantage u dimu na Ringu

1
Vidi galeriju 1/3
Nešto je pošlo po zlu: Aston Martin V12 Vantage u dimu na Ringu Nešto je pošlo po zlu: Aston Martin V12 Vantage u dimu na Ringu Nešto je pošlo po zlu: Aston Martin V12 Vantage u dimu na Ringu

Stari Vantage vjerojatno pod poklopcem krije novi motor V12, čija intenzivna testiranja daju naslutiti kako dolazi jači Aston Martin Vantage V12

Ako ste ovdje samo da bi vidjeli dramu, pogurajte video do 2:12.

Moglo bi se reći kako je ovaj Aston Martin imao prilično loš dan na Nürburgringu. Prema tumačenju kamermana eksplodiralo je crijevo hladnjaka, a kako se čini to nije prvi put. Identičan problem već se dpgađao nekoliko puta na prijašnjim intenzivnim testiranjima na Nürburgringu. Nameće se pitanje zašto je Aston Martin testirao stari Vantage kad je novi već plasiran? Jedino logično objašnjenje je očito motor konfiguracje V12 koji skriva ispod poklopca.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Novi Vantage za početak će biti opremljen samo motorom Mercedes-AMG V8, s 510 KS. Iako u Aston Martinu kažu kako za motor V12 nema dovoljno mjesta ispod poklopca, postoji velika šansa da će naći načina da novi Vantage dobije upravo taj motor. Tome svjedoče i ova testiranja na Ringu, gdje očigledno inženjeri pokušavaju nešto novo, što zasad ne ide baš po planu.

1 | Author: YouTube foto: YouTube 1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.