Početna Novosti 231 pregleda

Opoziv: Mercedes povlači preko 10 tisuća vozila u SAD-u!

1
Vidi galeriju 1/6
Opoziv: Mercedes povlači preko 10 tisuća vozila u SAD-u! Opoziv: Mercedes povlači preko 10 tisuća vozila u SAD-u! Opoziv: Mercedes povlači preko 10 tisuća vozila u SAD-u! Opoziv: Mercedes povlači preko 10 tisuća vozila u SAD-u! Opoziv: Mercedes povlači preko 10 tisuća vozila u SAD-u! Opoziv: Mercedes povlači preko 10 tisuća vozila u SAD-u!

Svoje najluksuznije modele Mercedes će s američkoga tržišta maknuti zbog raznih tek sada otkrivenih problema...

1 | Author: DINUKA LIYANAWATTE/REUTERS/PIXSELL foto: DINUKA LIYANAWATTE/REUTERS/PIXSELL

Modeli GLE, GLS i S-klasa u standardnim, ali i u izvedbama AMG, kao i Maybach S600, GLC, AMG GT te skupocjena G-klasa morat će u servisne garaže zbog nedavno otkrivenih tvorničkih grešaka. Iako razlozi nisu strašni ova vijest će odjeknuti svijetom jer je riječ o superluksuznim autima čije se cijene nerijetko kreću debelo iznad 100.000 eura.

1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Riječ je o problemima zadnjih vrata u modela GLE, GLS, S te Maybach S600, a na GLC-u problem je u prednjim svjetlima. Na G-klasi je uočen problem sa sustavom kočnica, a sportski AMG GT će morati na izmjenu softvera koji regulira upravljanje zračnim jastucima, kao i na zamjenu pojedinih segmenata sjedišta. Opoziv navedenih Mercedesovih automobila počinje ovaj mjesec.

1 | Author: DINUKA LIYANAWATTE/REUTERS/PIXSELL foto: DINUKA LIYANAWATTE/REUTERS/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.