Početna Novosti 2903 pregleda

Policija u pustinji našla uništen i napušten McLaren 720S

Razbijeni McLaren u psutinji
Vidi galeriju 1/7
Policija u pustinji pronašla uništen i napušten McLaren 720 S Policija u pustinji pronašla uništen i napušten McLaren 720 S Policija u pustinji pronašla uništen i napušten McLaren 720 S Policija u pustinji pronašla uništen i napušten McLaren 720 S Policija u pustinji pronašla uništen i napušten McLaren 720 S Policija u pustinji pronašla uništen i napušten McLaren 720 S Policija u pustinji pronašla uništen i napušten McLaren 720 S

Tko god je bio za upravljačem ovoga McLarena imao je sreću u nesreći, s obzirom na to što je prilikom dolaska policije gotovo neprepoznatljivi superautomobil stajao napušten u pustinji Nevada

Čini se kako su se putnici ovog automobila izvukli bez ozbiljnih ozljeda, s obzirom na to da su odlučili nestati s mjesta nesreće. Kako se čini, McLaren je u zavoju prešao na suprotnu stranu ceste, pa sletio u pustinju. Skupi superautomobil je totalno uništen, a čini se kako se nekoliko puta okrenuo prije nego što se zaustavio, no vozačeva vrata gotovo su neoštećena.

Potopljeni Mercedes TURIST Na Ugljanu potopio Mercedes S500 Coupe vrijedan milijun kuna

Razbijeni McLaren u psutinji | Author: dailydrivenexotics foto: dailydrivenexotics Sve je moglo proći još i gore za sudionike ove nesreće, jer se McLaren zaustavio na poprilično pitomome dijelu terena, a vrlo blizu je jaruga u kojoj je vrlo lako mogao završiti.

Razbijeni McLaren u psutinji | Author: dailydrivenexotics foto: dailydrivenexotics

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.