Početna Off 85 pregleda

'Brzi i glasni' na Discovery Channelu

oldtimer
FOTO: Discovery

Nova sezona nabije­na uzbudljivom i nekonvencionalnom dinamikom klasičnih oldtajmera koji izlaze sređeni iz garaže Gas Monkey oduševljava ljubitelje automobila diljem svijeta

Serijal 'Brzi i glasni' oduševljava ljubitelje automobila diljem svijeta, a od 7. ožuj­ka u 21:00 sati na Discovery Channelu premijerno kreće nova sezona, nabije­na uzbudljivom i nekonvencionalnom dinamikom klasičnih oldtajmera. Genijalac za automobile Richard Rawlings i mehaničarsko čudo Aaron Kaufmann pretražuju zabačena mjesta u Teksasu i okolnim državama ne bi li pronašli i kupi­li zaboravljene i zapuštene klasične automobile koje će potom renovirati u njiho­voj garaži Gas Monkey u Dallasu. Neke od stvari u kojima ćete najviše uživati, između ostalog, uključuju dvojac koji je pronašao Apache, staru i zahrđalu krntiju koju su potom restaurirali obogativši je svojim posebnim dizajnom i to na vrijeme za dražbu na kojoj su na tom automobilu i zaradili. Vidjet će se i starija gospođa koja svoj automobil želi prodati isključivo po cijeni koja odgovara njoj. No vrijeme je novac u garaži Gas Monkey i što brže završe rad na nekom auto­mobilu, brže će ga i prodati.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.