Početna Off 19 pregleda

‘Brzi i žestoki’: U tunelu su razbili skupocjene automobile

SCENE IZ FILMA NA KINESKIM ULICAMA
Vidi galeriju 1/2
‘Brzi i žestoki’: U tunelu su razbili skupocjene automobile ‘Brzi i žestoki’: U tunelu su razbili skupocjene automobile

Kad su ušli u tunel, vozač zelenog Lamborghini Gallarda, koji u Kini stoji 5,6 milijuna kuna, izgubio je kontrolu i izazvao kaos. Zabio se u Ferrari, koji se onda zavrtio

Samo dva sata prije kineske premijere megahita “Brzi i žestoki 7”, nekoliko studenata divljalo je Pekingom. Pod dojmom atraktivnih scena filma u kojima glavni akteri atraktivno voze još atraktivnije automobile, adrenalin ih je pukao pa su fikciju pretočili u stvarnost. Kad su ušli u tunel, vozač zelenog Lamborghini Gallarda, koji u Kini stoji 5,6 milijuna kuna, izgubio je kontrolu i izazvao opći kaos. Nekontrolirano se zabio u Ferrari, koji se onda izvrtio i razbio još nekoliko skupih jurilica.

SCENE IZ FILMA NA KINESKIM ULICAMA | Author: Reuters/PIXSELL foto: Reuters/PIXSELL

Realna situacija kao da je izašla iz filma snimljenog po odličnom akcijskom scenariju. Na prvi pogled ne može se prepozati koji je automobil u pitanju, jer lim je jako zgužvan i uništen. Vozač (21) Lamborghinija je uz svoju veliku nepažnju i nesmotrenosti izjavio kako je nezaposlen i nema primanja. Složit ćete se kako završetak ovog sudara u realnosti, je ipak puno dalje od fiktivnog u filmu, u kojem i pored razbijenih automobila sve nekako prođe jednostavnije i bezbolnije.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.