Početna Off 2 pregleda

Drugu godinu zaredom: Pink Wing karavana i ove godine promovira ljepote Hrvatske

1
Vidi galeriju 1/7
Drugu godinu zaredom: Pink Wing karavana i ove godine promovira ljepote Hrvatske Drugu godinu zaredom: Pink Wing karavana i ove godine promovira ljepote Hrvatske Drugu godinu zaredom: Pink Wing karavana i ove godine promovira ljepote Hrvatske Drugu godinu zaredom: Pink Wing karavana i ove godine promovira ljepote Hrvatske Drugu godinu zaredom: Pink Wing karavana i ove godine promovira ljepote Hrvatske Drugu godinu zaredom: Pink Wing karavana i ove godine promovira ljepote Hrvatske Drugu godinu zaredom: Pink Wing karavana i ove godine promovira ljepote Hrvatske

U drugoj godini Pink Winga, jedinoga domaćeg 'relija superautomobila, vidjet ćemo brojne egzotične primjerke hrvatskih i stranih vlasnika. Manifestacija počinje 14. i traje do 18. lipnja...

U društvu svjetski poznatih relija kao što su Gumball 3000, Modball Rally i drugi., našao se jedan 'domaći proizvod'. S ciljem promocije Hrvatske i njezinih prirodnih ljepota mnogi vlasnici superautomobila četiri će dana putovati diljem Lijepe Naše.

1 | Author: Pink Wing foto: Pink Wing

Sudionici Pink Winga ove će godine obići lokacije od Zagreba, preko Grobnika i Opatije, Senja, Karlobaga, Šibenika, otoka Obonjana pa natrag preko Plitvičkih jezera do Zagreba. Stvoren s idejom obogaćivanja luksuzne turističke ponude i stvaranja poslovnoga networkinga, ovaj zanimljivi event prvi se put održao prošle godine, kada je zainteresirao javnost, ali i ljude iz poslovnoga svijeta. Uz vodeće hrvatske i strane kompanije, uspješnost projekta prepoznale su i podržale brojne hrvatske institucije.

1 | Author: Pink Wing foto: Pink Wing

Štoviše, prolazak rijetko viđenih auta na našim cestama i zadržavanje u središtima gradova dodatna je zanimljivost i za sve turiste koji se u to vrijeme nalaze u Hrvatskoj. 

1 | Author: Pink Wing foto: Pink Wing

Također, jedan od zanimljivih podataka je i da je Ministarstvo turizma Pink Wing proglasilo jednim od strateški bitnih projekata za promociju Republike Hrvatske. 

1 | Author: Pink Wing foto: Pink Wing

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.