Početna Off 3444 pregleda

Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna kristala

Može li ekstremnije? Na Lamborghini Aventador ugradila 2 milijuna Swarovski kristala
Vidi galeriju 1/10
Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala Može li ekstremnije? Na Lambo ugradila 2 milijuna Swarovski kristala

Iako je to nama običnim 'smrtnicima' teško pojmiti, nekima Lamborghini Aventador SV nije dovoljno egzotičan i uzbudljiv. To je slučaj i s ruskom vlasnicom ovoga 'razjarenog bika', jer ga je uspjela učiniti još ekstremnijim...

Ruska poduzetnica Daria Radionova već se nekoliko puta 'proslavila' sličnim tretmanom svojih limenih ljubimaca. Prvo je na svoj Mercedes CLS ugradila milijun kristalića, zatim na Lamborghini Huracan 1,3 milijuna, a sada je red došao i na njen novi automobil – Lamborghini Aventador SV. Na njega ih je ugradila ravno 2 milijuna!

Može li ekstremnije? Na Lamborghini Aventador ugradila 2 milijuna Swarovski kristala | Author: YouTube foto: YouTube

'Zvijer' sa 6,5-litrenim atmosferskim V12 razvija 750 KS i pažnju više ne plijeni svojim zvukom, performansama i dizajnom, već blještavim milijunima kristala Swarovski kojima je optočen. Za ovaj 'tretman' na Lamborghiniju trebalo je više od 700 sati rada, a posao je odradila tvrtka 'Cars In Cloak' iz Londona. Što vi mislite o ovome 'tretmanu'?

Created with QuizMaker

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.