Početna Off 5297 pregleda

Nokautirao vozačicu i kćer jer su mu 'ukrale' parkirno mjesto

FOTO: Screenshot

Videonadzor parkirališta jednoga kineskog restorana u Texasu zabilježio je nesvakidašnju tučnjavu, u kojoj su deblji kraj izvukle dvije žene

Vidimo crni SUV čiji vozač čeka da drugi automobil izađe s parkirnoga mjesta, kako bi tu parkirao. Čim se parkirno mjesto oslobodilo, SUV je lagano krenuo u rikverc, no u tome trenu je naišla vozačica Lexusa i nonšalantno se 'brzinski ubacila' na 'još vruće' parkirno mjesto. Vozač SUV-a izašao je iz automobila i obratio se drskoj gospođi, no ona ga nije baš doživjela i u žurbi je dala petama vjetra.

Author: Screenshot foto: Screenshot

Čovjek je ostao šokiran i vidno iživciran odlučio potražiti drugo parkirno mjesto. U tome je trenu iz Lexusa izašla kći drske vozačice i udarila muškarca znatno većeg od sebe. Ovaj je poludio i bez suzdržavanja nokautirao temperamentnu djevojku. Dojurila je i majka, no i ona je završila na tlu, a kći je i u drugome pokušaju poletjela zrakom.


 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.