Početna Off 1685 pregleda

Policija 'osvojila' internet opomenama zbog parkiranja

Parking opomena
FOTO: Facebook

Umjesto da napišu kaznu, policajci iz Southlakea dijelili su bojanke da bi vlasnici vozila naučili 'ostati' unutar linija

 

Teksaška policija je nedavno na društvenim mrežama objavila sliku nepropisno parkiranoga Dodgea RAM-a. Vozač nije parkirao unutar iscrtanih linija nego je 'zagazio' na mjesto namijenjeno invalidima. No dok bi većina policajaca ili prometnih službenika jednostavno napisalo kaznu, policajci iz Southlakea dosjetili su se drukčijega rješenja. 

Parking opomena | Author: Facebook foto: Facebook

Na ovomu pick-upu ostavili su poruku sa sljedećim sadržajem: 'Primijetili smo kako ste imali problema  pokušavajući ostati unutar iscrtanih crta kada ste se parkirali pokraj mjesta za invalide. Možda bi vam, ako ćete vježbati bojenje naše značke i ako ostanete unutar linija, to moglo pomoći u izbjegavanju budućih kazni'. Naravno, u sredinu poruke je dodan crtež policijske značke, spreman za bojenje. 

Povijest semafora: Prvi je ekplodirao i ubio policajca PROMET Povijest semafora: Prvi je prije 150 godina eksplodirao i ubio policajca

U opisu objave na društvenim mrežama policijski službenici su napisali kako i inače izbjegavaju 'drsko' ponašanje prema građanima, ali i građani nekada znaju baš izazivati. Napominju kakoje  kazna za nepropisno parkiranje 200 dolara (oko 1300 kuna) pa se uz malo truda može uštedjeti podosta novca, a i olakšati onima kojima je to najpotrebnije. 

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.