Početna Off 7016 pregleda

Stravična nesreća: Svi putnici izletjeli iz auta

Stravična prometna nesreća
Vidi galeriju 1/3
Stravična nesreća: Svi putnici izletjeli iz auta Stravična nesreća: Svi putnici izletjeli iz auta Stravična nesreća: Svi putnici izletjeli iz auta

Nedavno smo pisali o važnosti vezivanja sigurnosnoga pojasa u automobilu, a tome u prilog ide i ova stravična kobna nesreća

Koliko je važno vezati sigurnosni pojas u autu svjedoči i ovaj video. Za pretjecanja kolone nesretni je vozač izgubio kontrolu nad vozilom te se bočno zabio u vozilo iz suprotnog smjera. Od siline udarca svi su putnici doslovno ispali iz auta. Da stvar bude još gora, vozilo koje je snimilo nemili događaja također je naletjelo na neke od putnika iz auta koji je sudjelovao u toj stravičnoj nesreći.

Stravična prometna nesreća | Author: YouTube foto: YouTube

Policijska potjera VIDEO Policijska potjera okončana stravičnom nesrećom

Naš je cilj potaknuti svijest vozača i istaknuti važnost vezivanja sigurnosnoga pojasa. Podsjetimo, više od 75 posto ljudi koji nisu bili vezani ispalo je iz automobila i smrtno stradalo. Usto, razna su istraživanja pokazala kako sigurnosni pojas smanjuje rizik od ozbiljnijih ozljeda i smrti prilikom sudara čak 50 posto.

Stravična prometna nesreća | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.