Početna Off 79 pregleda

Odgovor na pothvat Elona Muska: Tesla je u svemiru a Škoda u Marsu

Škoda Mars
Vidi galeriju 1/5
Odgovor na pothvat Elona Muska: Tesla je u svemiru a Škoda u Marsu Odgovor na pothvat Elona Muska: Tesla je u svemiru a Škoda u Marsu Odgovor na pothvat Elona Muska: Tesla je u svemiru a Škoda u Marsu Odgovor na pothvat Elona Muska: Tesla je u svemiru a Škoda u Marsu Odgovor na pothvat Elona Muska: Tesla je u svemiru a Škoda u Marsu

I dok cijeli svijet bruji o pothvatu Elona Muska, koji je svoj Tesla Roadster uspješno lansirao u svemir, on ipak nije stigao do Crvenoga planeta. No tu se angažirala Škoda, koja je pak uspješno poslala svoj Superb Sportsline u Mars

Bez previše pompe češki brend, dio Volkswagenova carstva, na YouTubeu je objavio video koji prikazuje kako njegov crveni Superb zapravo ide na misiju u Mars. Nakon provjere svih sigurnosnih elemenata, pilot je pokrenuo 2.0-cilindrični motor TSI, a na zaslonu multimedijskoga sustava pojavio se natpis: "Don't panic, Elon!" i Škodin pilot bio je spreman na putovanje prema Marsu, malome selu u francuskoj pokrajini Loire.

Škoda Mars | Author: YouTube foto: YouTube

Nakon što je putovao prosječnom brzinom znatno manjom nego što bi putovao Tesla Roadsterom, Škodin pilot stigao je na odredište. Marsovci su mu priredili srdačnu dobrodošlicu, uslijedilo je rukovanje pa grljenje djece i fotografiranje. Naš heroj potom je odšetao u suton skakutajući po cesti kao da je u svemiru, gdje je gravitacija znatno manja nego na Zemlji.

Škoda Mars | Author: YouTube foto: YouTube

Ovaj video dokaz je kako proizvođači automobila imaju smisao za humo,r s vremena na vrijeme. Mora se priznati kako ovakav potez nismo očekivali od Škode, ali smo ugodno iznenađeni te smo se dobro nasmijali. Vjerujemo - i Elon Musk.

Škoda Mars | Author: YouTube foto: YouTube Škoda Mars | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.