Početna Off 5012 pregleda

VIDEO: Ruski vozač šlep-vozila prouzročio kaos

Ispao s vučne službe
Vidi galeriju 1/3
VIDEO: Ruski vozač šlepe razmišljao o punici pa uzrokovao kaos na cesti VIDEO: Ruski vozač šlepe razmišljao o punici pa uzrokovao kaos na cesti VIDEO: Ruski vozač šlepe razmišljao o punici pa uzrokovao kaos na cesti

Rusija je matična zemlja najgledanijih videouradaka na svijetu, što potvrđuje i ovaj...

Autom nasrnuo na motociklista OKRŠAJ VIDEO: Nakon svađanja, motociklist umalo poginuo!

Ruski je vozač šlep-vozila za vrijeme posla razmišljao o njemu bitnijim stvarima te je učinio katastrofalnu pogrešku. Ne zna se hoće li dobiti otkaz, ali definitivno je jasan pokazatelj kako svoj posao ne treba raditi. Naime, nakon prometne nezgode angažirana je lokalna šlep-služba kako bi dopremila oštećeno vozilo do mehaničara. Nakon što je nemarni radnik 'ukrcao' automobil na svoj kamion počeo je 'šou'.

Ispao s vučne službe | Author: YouTube foto: YouTube Neodgovorni je zaposlenik ove vučne službe zaboravio učvrstiti vozilo pa je u transportu ono ispalo te uzrokovalo veliki kolaps usred grada. Ne samo što je neučvršćeno vozilo skliznulo na prometnicu, nego je vozač šlep-vozila nastavio bezbrižno voziti, a u tome ga nisu omela ni zvučna upozorenja ostalih sudionika u prometu. Tek nakon stotinjak metara shvatio je kako dragocjenoga tereta više nema te da je on doslovno rasut po cesti.

Ispao s vučne službe | Author: YouTube foto: YouTube

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.