Početna Tech 3225 pregleda

Genijalan izum: Ova golema vreća štiti auto od poplave

Ova golema vreća štiti auto od poplave
Vidi galeriju 1/5
Genijalan izum: Ova golema vreća štiti auto od poplave Genijalan izum: Ova golema vreća štiti auto od poplave Genijalan izum: Ova golema vreća štiti auto od poplave Genijalan izum: Ova golema vreća štiti auto od poplave Genijalan izum: Ova golema vreća štiti auto od poplave

Između ostaloga, omogućit će vam miran i bezbrižan san ako živite na području gdje često prijeti opasnost od poplava

Ne treba posebno napominjati kako poplave uzrokuju štetu na svoj imovini, a osobito ne bismo željeli da nam u takvoj elementarnoj nepogodi nastrada limeni ljubimac. Zamislite noćnu moru kad se probudite a vaš automobil u garaži stoji parkiran u vodi do koljena.

Ova golema vreća štiti auto od poplave | Author: Flood Guard PH foto: Flood Guard PH

No postoji vrlo jednostavno rješenje: 'Flood guard bag', odnosno 'vreća protiv poplave'. No, ovo nije bilo kakva vreća. Otporna je na vodu, ne propušta ju automobil, a također štiti i od eventualnih oštećenja koja bi mogla nastati od predmeta nošenih poplavom.

Ova golema vreća štiti auto od poplave | Author: Flood Guard PH foto: Flood Guard PH

Ovaj proizvod izum je Paula De La Fuentea iz Filipina, gdje su poplave vrlo česte, što objašnjava potrebu za ovakvim rješenjem. Uglavnom, proizvod je jednostavan i genijalan, a košta 580 dolara. Nije previše, ako se u obzir uzme što može spasiti?

Ova golema vreća štiti auto od poplave | Author: Flood Guard PH foto: Flood Guard PH

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.