Početna Novosti 4604 pregleda

Samo u Rusiji: Pijan tenkom ušao u dućan pa ukrao vino

1
Vidi galeriju 1/5
Samo u Rusiji: Pijan tenkom uletio u dućan pa ukrao vino Samo u Rusiji: Pijan tenkom uletio u dućan pa ukrao vino Samo u Rusiji: Pijan tenkom uletio u dućan pa ukrao vino Samo u Rusiji: Pijan tenkom uletio u dućan pa ukrao vino Samo u Rusiji: Pijan tenkom uletio u dućan pa ukrao vino

U istočnoj Rusiji muškarac je oklopnim vozilom probio izlog trgovine da bi iz nje uzeo bocu vina, izvještavaju ruski mediji

Vozilo je "nabavio" na obližnjemu privatnom poligonu za vježbe i treninge,a  kroza šumu i polje probio se do gradića Apatityja, u oblasti Murmansk. Očevici kažu kako je očigledno alkoholizirani muškarac tenkom manevrirao u uskoj uličici pa ga parkirao u izlog trgovine, a nastradao je i jedan parkirani automobil koji mu se našao na putu.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Snimke prikazuju muškarca koji zatim izlazi iz tenka, promatra štetu koju je prouzročio i ulazi u dućan kroz razbijeni izlog. Poslije je uhićen i kod njega je pronađena boca vina ukradena iz dućana. Počinitelj u kasnim dvadesetima nije se opirao uhićenju, a očevici na snimci čine se poprilično staloženim i kao da ih ovaj prizor nije previše uznemirio. 

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.