Početna Novosti 829 pregleda

Trump se Kim Jong-unu pohvalio svojim Cadillacom

Trump Kimu pokazao svoju limuzinu

Povijesni sastanak čelnika SAD-a i Sjeverne Koreje pozitivno je odjeknuo u cijelome svijetu, a američki predsjednik korejskome vođi uspio se i 'pohvaliti' svojom 'Beštijom", blindiranim Cadillacom

Prilikom pokazivanja unutrašnjosti svoje limuzine nazvane 'The Beast', odnosno 'Zvijer', Trump je naredio članovima tajne službe da drže novinarske objektive podalje od automobila i njegove unutrašnjosti. 

Trumpova limuzina THE BEAST Trumpova nova Zvijer otporna je na rakete i kemijsko oružje

Naime, javnost ne raspolaže nikakvim informacijama o ovom automobilu, budući da bi se takve informacije mogle iskoristiti za ugrožavanje sigurnosti Predsjednika. 

1 CADILLAC PROTIV MERCEDESA Donald Trump VS Kim Jong-un: Tko se u kojem automobilu vozi?

No, Donald Trump ovu će 'beštiju' uskoro zamijeniti potpuno novim modelom, koji se trenutačno proizvodi u tajnosti, u tvornici Cadillaca. Ovu, limuzinu Trump je naslijedio od svoga prethodnika, Baracka Obame. Blindirana predsjednička limuzina teži nešto više od sedam tona, a otporna je na gotovo sve vrste napada i oružja kojim bi se mogao izvršiti atentat. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.