Početna Auto 1389 pregleda

Premijera: Citroën otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa

Svjetska premijera: Novi SUV Citroen C5 Aircross
Vidi galeriju 1/18
Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa Premijera: Citroën je otkrio europsku inačicu C5 Aircrossa

Nova perjanica francuske marke, dugačka 450 centimetara, vizualno je usklađena s posljednjim Citroënovim modelima...

Citroën je u Parizu premijerno predstavio europsku izvedbu novog SUV modela C5 Aircross. Između ostaloga, karakterizira ga impresivna ponuda personalizacije s 30 vanjskih kombinacija

Svjetska premijera: Novi SUV Citroen C5 Aircross | Author: Citroen foto: Citroen

Udobnost je ovome proizvođaču i dalje među glavnim referencama, pa je novi C5 Aircross predvodnik programa Citroën Advanced Comfort. Opremljen je ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima i sjedalima Advanced Comfort.

Automotodrom Grobnik VIDEO Grobnik: Ovako izgleda jedan dan na novom asfaltu

Modularnost naglašavaju tri individualna, klizna, podesiva po nagibu i preklopiva sjedala te prtljažnik čija je zapremina od 580 do 1630 l.

Svjetska premijera: Novi SUV Citroen C5 Aircross | Author: Citroen foto: Citroen

Novitet je visina od tla - 23 cm, a u oči upadaju veliki kotači i elementi Airbump. Interijerom vladaju povišena sjedala, široka središnja konzola, ugodni materijali.

REORGANIZACIJA Fiat prestaje proizvoditi automobile u Italiji

C5 Aircross opremljen je digitalnom instrumentnom pločom TFT s dijagonalom 12,3 inča i dodirnim zaslonom velikim osam inča.

Svjetska premijera: Novi SUV Citroen C5 Aircross | Author: Citroen foto: Citroen
Novi SUV donosi 20 sustava za pomoć u vožnji, uključujući Highway Driver Assist, sustav za autonomnu vožnju s 2. razine opremljenosti ili Grip Control s funkcijom Hill Assist Descent. 

Svjetska premijera: Novi SUV Citroen C5 Aircross | Author: Citroen foto: Citroen
Robusni SUV proizvodi se u Francuskoj, u tvornici Rennes - La Janais, a na hrvatskom se tržištu očekuje početkom 2019. godine. Bit će prvi Citroënov model koji će imati izvedbu Plug-In Hybrid (PHEV), koja bi se gami trebala pridružiti krajem iduće godine. Dotada C5 Aircross pokretat će učinkoviti benzinski i dizelski motori snage od 130 KS do 180 KS, a ponudit će i novi automatski mjenjač EAT8.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.