Početna Off 374 pregleda

Toyota Land Cruiser je neuništiva. Ovo je još jedan dokaz

FOTO: Instagram

Vozač ije sletio niz provaliju i nekoliko puta se prevrnuo. Kada se vozilo konačno zaustavilo vozač je otkrio da i dalje radi te se može voziti pa je samo nastavio prema servisu

Ljubitelji automobila i Top Geara sigurno se dobro sjećaju jednog od najdojmljivijih priloga kojeg su Clarkson i ekipa ikada snimili. Pokušavali su uništiti Toyotu Hilux na desetke suludih načina. Auto su potopili u more, bacili ručnu granatu u njega, a na kraju ga parkirali na vrh nebodera kojeg su zatim minirali. Toyota je sve to preživjela i dokazala da je praktično neuništiva. Sličnu reputaciju kao i Hilux ima srodni Land Cruiser, a izgled ovog automobila koji još uvijek vozi ponovo nas je posjetio na "eksperiment" iz Top Geara i dokazao da se je Land Cruisera teže onesposobiti i od tenka. 

NEVJEROJATNO Kakva nesreća: Više od 200 automobila u lančanom sudaru

Na društvenim mrežama se pojavio video iz Saudijske Arabije na kojem je teško oštećena, potpuno razbijena i savijena pick-up verzije Land Cruisera 70 koji "vlastitim snagama" ulazi u autolimarsku radionicu. Auto izgleda kao nešto što je "pobjeglo iz preše" na auto otpadu, i nevjerojatno je da automobil i dalje vozi te je u stanju čak i skretati.


Ipak, nismo sigurni što automobil radi u servisu, jer njegovo stanje izgleda praktično nepopravljivo, odnosno detaljan popravak se sigurno ne bi isplatio.  Kabina mu je potpuno zgnječena, a konstrukcija savijena. Navodno je stradao u nesreći na planinskoj cesti, kada je vozač izgubio kontrolu, sletio niz provaliju i nekoliko puta se prevrnuo. Kada se vozilo konačno zaustavilo vozač je otkrio da i dalje radi te se može voziti pa je samo nastavio prema servisu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.