Početna Magazin 15 pregleda

Češka perjanica za jednu novu eru: korak prema savršenstvu

Škoda Superb

Škoda Superb začetak je jedne nove ere, ljubav prema savršenom detalju, preciznost, kristalasta svjetla, savršeni radijusi, oštri bridovi i linije, nova Škoda Superb imala je 17. veljače svjetsku premijeru u Pragu

Svojim emocionalnim nastupom novi  Škoda Superb donosi novo sjajno svjetlo u automobilsku srednju klasu. Kratko prije svjetske premijere 17.veljače u Pragu Škoda pokazuje prve vanjske detalje novog top-modela, koji dojmljivo podcrtava visoke zahtjeve marke u pogledu dizajna. Predstavljeni detalji dizajna pokazuju ljubav prema detalju i preciznost u dizajnu i obradi. Svi elementi su znalački razrađeni do najmanje pojedinosti. Novi Škoda Superb oduševljava jasnom geometrijom, markantnim obrisima površina, skulpturalnim oblicima i elegantnim tijekom linija od „pramca“ do „krme“. Fino izbrušeno do najmanjih detalja bila je krilatica prilikom razvoja novog top-modela – precizno, zahtjevno i koncizno kao nikad prije. U novoj oštrini se predstavlja kristalasta grafika svjetala novog Superba: Točnim rezovima, preciznom obradom, primjenom geometrijskih trokutastih oblika i trodimenzionalnih kontura postiže se markantni dojam samostalnosti marke što se oslanja na tradicijom bogatu češku umjetnost ručne obrade stakla. Svjetska premijera novog Superba održat će se 17. veljače u  forumu Karlín u Pragu– s predstavnicima internacionalnih medija kao i drugim visokim gostima iz koncerna, kompanije, politike, gospodarstva i društvenog života. Škoda Superb je od 2001. godine perjanica palete modela Škoda. Do danas (na dan 31.01.2015.) Škoda je isporučila više od 700.000 Škoda Superba prve i druge generacije. Tako je model jedno od najomiljenijih vozila automobilske srednje klase.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.