Početna Novosti 1907 pregleda

VIDEO: Neodoljiv zvuk Corvette sa središnje smještenim motorom

VIDEO: Neodoljiv zvuk buduće Chevrolet Corvette sa središnje smještenim motorom V8
Vidi galeriju 1/4
VIDEO: Neodoljiv zvuk buduće Chevrolet Corvette sa središnje smještenim motorom VIDEO: Neodoljiv zvuk buduće Chevrolet Corvette sa središnje smještenim motorom VIDEO: Neodoljiv zvuk buduće Chevrolet Corvette sa središnje smještenim motorom VIDEO: Neodoljiv zvuk buduće Chevrolet Corvette sa središnje smještenim motorom

Chevrolet je najavio kako će do 2020. godine predstaviti potpuno novi model Corvette, a možemo vidjeti da su pripreme u punom jeku

Chevrolet Corvette najpoznatiji je američki sportski automobil, a to pokazuje i proizvodnja koja traje čak 65 godina. Formula sa sprijeda smještenim velikim motorom V8, stražnjim pogonom i puno snage pokazala se iznimno uspješnom. Međutim, tomu je došao kraj i vrijeme je za promjene, a ovaj put Chevrolet se odlučio za potpuni redizajn. 

VIDEO: Neodoljiv zvuk buduće Chevrolet Corvette sa središnje smještenim motorom V8 | Author: Chevrolet foto: Chevrolet

Novi Chevrolet Corvette C8 trebao bi doći do 2020. godine, a najveća razlika je smještaj motora. Snažni motor odsada će biti pozicioniran iza vozača, odnosno imat će središnju poziciju. Iako još nije otkriveno, pretpostavlja se kako će nastaviti tradiciju s motorom V8, što se može i čuti prema zvuku na videu. 

BMW 530i ŠOKANTNO Bez teksta: BMW E39 sa zadnjim djelom Chevroleta Corvette

Bez obzira na veliki promjene, najavljeno je kako će i sadašnji model C7 biti osvježen i ostati u ponudi. Taj potez je iznimno bitan da ne bi pala prodaja iznimno popularnoga modela i da bi se zadržao dio tradicije, a opet nudi nešto potpuno novo. 

VIDEO: Neodoljiv zvuk buduće Chevrolet Corvette sa središnje smještenim motorom V8 | Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.