Početna Auto 85 pregleda

Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase

1
Vidi galeriju 1/9
Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase Ekskluzivne špijunske fotografije nove Mercedesove A-klase

Mercedes-Benz A-klase za sljedeću godinu opet je viđen. I ovaj put otkriva mnogo

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Sprijeda ga krase nove zaoštrene linije farova i maska u stilu panamerica, a pogled sa strane otkriva kako je nova A-klasa dulja nego prije. Novi dizajn stražnjih svjetala malo mijenja sliku u odnosu na aktualni model. Mercedes planira proširiti ponudu A-klase na čak osam modela, a četvrta generacija bit će premijerno predstavljena na Geneve Motor Showuu u ožujku, 21 godinu nakon što je na istome mjestu predstavljena prva A-klasa.

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Veća dužina i širina, vidljive na brojnim špijunskim fotografijama. sugeriraju da je korištena znatno izmijenjena inačica plafforme MFA aktualnoga modela. Po pitanju unutrašnjosti Mercedes će primijeniti daleko radikalniji pristup. Zastarjelu središnju konzolu i instrumentnu ploču današnje A-klase zamijenit će dvostruki digitalni zaslon kakav je u posljednjoj generaciji E-klase. Najnoviji član bit će i CLA koji će predstavljati izravnu konkurenciju Audiju A3 Sedan. 

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Sve varijante A-klase dijelit će kombinacije motora i mjenjača. Dizelaši će nastaviti držati veliki dio prodaje A-klase, s novim motorom 2,0, koji će zamijeniti aktualni motor 2,1, a snaga će im se kretati od 150 do 196 KS. U ponudi će biti i razne varijante turbobenzinaca 1,6 i 2,0, a također i verzija plug-in hybrid A-klase doći će s imenom EQ power. Zadnji dio slagalice bit će potpuno električni Mercedes EQ A-klasa, koji dolazi za dvije godine, imat će, tvrde u Mercedesu, autonomiju 400 km, uz "eksplozivno' izdanje" A45 AMG...

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.