Početna Moto 151 pregleda

Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi

Matija Podhraski
Vidi galeriju 1/10
Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi Hrvat novi svjetski rekorder: Vozio motocikl 4,2 kilometra stojeći na glavi

Stunt vozač motocikla Matija Podhraški (21) u Kutini je postavio Guinnessov rekord u vožnji motocikla stojeći na glavi! Višestruki rekorder živi u Stuttgartu, a rođen je u Kutini

Matija je mladi stunt vozač iz Kutine i jedan je od najboljih stuntera (akrobata na motociklu) na europskoj sceni. Službeni vozač tvrtke Inter Cars Hrvatska sam osmišljava svoje trikove, a s nepune 22 godine ostvario je niz zapaženih rezultata. Šest je puta bio prvak Hrvatske, osvojio je prvo mjesto na svjetskom natjecanju za najbolji trik u Bugarskoj 2013., europski je prvak u najduljoj vožnji na prednjem kotaču.

Matija Podhraski | Author: Podhraski foto: Podhraski

Od ove nedjelje mladi se akrobat može pohvaliti i "rekordom svih rekorda" - Guinnessovim. Pred velikim brojem gledatelja, navijača i fanova u rodnoj je Kutini odvozio motocikl stojeći na njemu na glavi punih 4,2 kilometra.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.