Početna Novosti 1782 pregleda

Novi vizualni identitet: Ovako će uskoro izgledati Audijev logo ?

FOTO: Audi

U skoroj budućnosti Audi bi mogao promijeniti izgled svoga logotipa. Navedene su dvije opcije, a kao što vidimo, amblem ostaje prepoznatljiv

Prva verzija zamišljena je kao oblik koji linijom vanjskoga ruba opisuje četiri isprepletena prstena, tvoreći tako prepoznatljiv oblik pojednostavljenoga logotipa. Druga verzija je slična. Također predstavlja nepotpunu formu četiriju prstena, ali podijeljenu u dva para koji se isprepliću samo u sredini.

Author: Audi foto: Audi

Koji je razlog ovog Audijeva poteza, još nije poznato, no špekulira se o tome kako bi to moglo biti u vezi s novim planovima za budućnost tvrtke, koja je usmjerena elektrifikaciji i autonomnoj vožnji. Tako bi Audi ovaj logo mogao koristiti u svrhu razlikovanja i lakšega prepoznavanja takvih vozila. Trenutno još nema konkretnih informacija iz tvrtke, no sigurno je kako će Audi proizvoditi automobile s najsuvremenijim tehnologijama, a novi će logo pomoći da takvi automobili budu prepoznatljiviji na tržištu.

Author: Mashable foto: Mashable

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.