Početna 17 pregleda

Ljetna rasprodaja u Citroënu

Citroen

Citroën je za ljeto pripremio ljetnu rasprodaju za ograničenu količinu vozila Citroën C4, C4 Picasso/ Grand C4 Picasso i Berlingo Multispace od 19. srpnja do 31. kolovoza

U ovoj ljetnoj rasprodaji naglasak je stavljen na iznimno atraktivne cijene i povoljne uvjete financiranja. Pogodnost za kupce je kredit u hrvatskim kunama s akcijskom fiksnom kamatnom stopom od 4,99 % uz Citroën financiranje te poklon produženog jamstvo Essential Drive u trajanju 4 godine ili 70.000 km.

Citroen | Author: Citroen foto: Citroen

Berlingo Multispace u ponudi je na financiranje putem financijskog leasinga uz Citroën financiranje za fizičke i pravne osobe uz 0 % kamate po modelu 33%-33%-33% u trajanju od 24 mjeseca. Kupci 1/3 iznosa za Citroën Berlingo plaćaju odmah, 1/3 po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalu 1/3 nakon 24 mjeseca. Godišnja fiksna kamatna stopa u HRK iznosi 0 %. Pogodnost za kupce je poklon kasko i obvezno osiguranje za prvu godinu.

Citroen | Author: Citroen foto: Citroen

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.