Početna Novosti 402 pregleda

Boli glava: Koliko je skupo imati Bugatti Veyron u garaži?

BUGATTI

Većina vlasnika Bugattijeva Veyrona vjerojatno ima dovoljno na računu da im je servis potpuno nevažna stvar, no za taj se iznos može kupiti odličan automobil

Ako si već dovoljno bogat da si uopće možeš priuštiti Bugatti Veyron SS, veliki su izgledi da ti nije problem razmišljati o cijeni servisa, ulju, gumama i ostalim sitnicama koje brinu svakog prosječnog vlasnika automobila, piše portal 24sata.

No, i Bugatti treba na servis s vremena na vrijeme. A odlazak mehaničaru s ovakvom jurilicom je avantura s cijenom od koje će vas lako zaboljeti glava, prenosi CarBuzz.

Samo porez na automobil koji stoji oko 3,2 milijuna dolara u Kaliforniji iznosi 320.000 dolara.

Novi set guma (bez naplataka) stajat će 30.000 dolara, a Bugatti savjetuje da se nakon treće izmjene promijene i naplatci što trošak diže na 120.000 dolara. Servis automobila stoji 30.000 dolara, a samo izmjena ulja koštat će 20.000 dolara. No, platite li pri kupnji auta 50.000 eura, Bugatti će se sljedeće tri godine brinuti o troškovima servisiranja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.